11 dagen detox kuur Laviesage – review

Detox kuur van 11 dagen gezonde voeding en supplementen van Laviesage. Lees de review en krijg korting!

Soms is het heerlijk een detox kuur te volgen, waarbij bijna alles al geregeld is. Je boodschappenlijstje, je supplementen, de recepten. De detox kuur Cleanse & Revitalise van Laviesage duurt 11 dagen en is er één in die categorie. En hij werkt fantastisch! Een mooie huid, meer energie, geen opgeblazen gevoel meer en een paar kilo afgevallen. Lees hier mijn ervaring en gebruik de kortingscode zodat je zelf aan de slag kunt!

Al tijden kom ik bij de Bio Beauty Store in Zwolle voor mijn maandelijkse bindweefselmassage voor mijn gezicht en lekkere bio crèmetjes. En steeds zag ik naast allerlei mooie biologische producten voor mijn gezicht, ook een detox kuur staan. Eigenwijs als ik ben dacht ik tja maar dat kan ik toch zelf, detoxen. Maar de kilo’s kwamen erbij in de zomer, ik voelde me weer mijlenver weg van een lekker en gezond lijf. Toen kwam Marianne met de tip om de 11-daagse reinigingskuur van Laviesage te doen. Een kuur zonder rommel en vage zakjes.

Bio Beauty Store in Zwolle verkoopt Laviesage detox kuur Cleanse & Revitalise Detox Kuur brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Toen ik ook hoorde dat de kuur mede was gemaakt door Anna Kruyswijk, mijn docent van de Orthomoleculaire detoxcoach opleiding, was ik om! En zo geschiedde… Soms is het goed je koppigheid aan de kant te zetten en voor het hogere doel te gaan!

11 dagen detoxen met Laviesage Cleanse & Revitalise

De detox kuur van 11 dagen bestaat uit 3 fasen. De voorbereidingsfase (2 dagen), de cleansing fase (7 dagen) en de revitalise fase (2 dagen). Alle fasen bestaan uit een combinatie van eten en smoothies. De kuur krijg je verpakt in een doos met daarin alle belangrijke bestanddelen. Te beginnen met een handleiding, waarin zorgvuldig is uitgelegd hoe je het beste kan voorbereiden en wat je nodig hebt voor de kuur.

In deze handleiding staat voor alle 11 dagen beschreven wat je gaat eten, wanneer en met welk recept.

Ontgiften en afvallen met de detox kuur van 11 dagen van Laviesage. Heerlijke maaltijden, hoogwaardige supplementen en kilo's afvallen.
Wil je afvallen en gezond eten? Lees dan de review over de detox kuur van Laviesage. 11 dagen ontgiften met voeding.

In de doos zitten verder zakjes epsomzout voor het reinigen van je darmen en instant soep zonder rommel van Rineke Dijkenga. Ook zijn er zakjes om bij je smoothie te doen met enkel gedroogde kruiden. De verse boodschappen haal je wel zelf aan de hand van een boodschappenlijst of de recepten. Tot slot zie je 3 potjes hoogwaardige voedingssupplementen. Potje 1 is om gifstoffen in de darm te helpen afvoeren, potje 2 is een aanvulling van belangrijke mineralen, vitamines en essentiële antioxidanten. Potje 3 bevat een pre- en probioticum met 7 bacterieculturen. Het ondersteunt het immuunsysteem, verbetert de darmflora en zorgt voor een betere spijsvertering.

Mijn ervaring met 11 dagen ontgiften

De basis voor een geslaagde kuur is om je moment goed te timen, check! Ik vond het heerlijk even niet na te denken over de recepten en welke boodschappen ik in huis moest halen. Ook de specifieke supplementen had ik bij de kuur gekregen, dus ook dat maakte dat ik gewoon lekker kon werken en genoeg energie had voor andere dingen. De citroensap elke ochtend was voor mij too much (zuuuuurrr) maar alle andere recepten en met name de smoothies waren geweldig. Lees hier een makkelijk recept: vegan punt paprikasoep.

Ik had totaal geen hongergevoel maar wel 3 tot 4 dagen afkick verschijnselen (zie blog).

Heerlijk gezonde recepten voor in je detox kuur. 11 dagen ontgiften met boodschappenlijstje en hoogwaardige voedingssupplementen.

De zakjes epsomzout (bitterzout of magnesiumsulfaat) had ik nooit eerder genomen. Wat een onwijs smerig goedje. Maareh, mijn darmen werkten er goed op 😉 In totaal ben ik 2,5 kilo afgevallen. De detox kuur past helemaal in mijn straatje qua producten en supplementen en is goed vol te houden. Ik zal binnenkort een recept delen, dan kan je vast een beetje voorproeven 😉 Aandachtspunt is wel dat de 11 dagen best kort zijn. Wil je het maximale effect voor je lijf, zal je deze lifestyle wel vol moeten houden.

Iets voor jou deze detox kuur?

Wil je aan de slag met een detox kuur Cleanse & Revitalise van Laviesage? Bestel met korting bij Biobeauty Store in Zwolle!

Wil jij nu ook aan de slag met deze detox kuur van Laviesage?

De Bio Beauty Store uit Zwolle heeft een super aanbieding: Normaal betaal je € 139,95 voor een pakket. Wanneer je nu het pakket op hun website bestelt, krijg je 10% korting dus betaal je € 125,95! Bestel hier en gebruik code ILOVEDETOX, Deze is geldig tot 5 januari 2020! * Deze aanbieding is verlopen, klik hier om de kuur te bestellen.

Ik ben reuze benieuwd naar jouw ervaringen of vragen. Wil je ze delen onder de blog? Succes!

Heb je vragen over de verschillende soorten ontgiftingskuren, je weet me te vinden! En wil je ook na een detox kuur “op het goede pad” blijven? In een kennismakingsgesprek kom je meer te weten. Laat je bericht achter en ik neem contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *