20% korting op supermarktsafari Fitnesscentrum Epe

Supermarktsafari Epe! Lid van Fitnesscentrum Epe, ga dan met 20% korting op supermarktsafari! Ga stap met boodschappencoach Nico van Rossum voor een ware detox rondleiding Bij Albert Heijn in Epe.Ben je als sporter lid van Fitnesscentrum Epe? En wil je wel eens weten wát er in je voeding zit omdat je suikervrij of gezond wilt eten?  Maar je hebt geen idee waar je moet starten? Als boodschappencoach neem ik je graag met 20% korting mee op supermarktsafari in de Albert Heijn in Epe. Want gezond en bewust eten, begint met bewust inkopen in de supermarkt! Ga je mee op 24 oktober of 9 januari 2017?

Wat leer je tijdens een supermarktsafari?

Wil je afvallen, suikervrij eten of etiketten begrijpen? Dan kan een supermarktsafari wel eens een mooie start zijn! Een supermarktsafari geeft inzicht in:

 • Light producten
 • E-nummers
 • Verborgen suikers
 • Pesticiden
 • Verpakkingsmateriaal
 • Marketing trucs
 • Vetten
 • Alternatieven

Met 20% korting op supermarktsafari met Detoxcoach Nico van Rossum. Leer over e-nummers, verborgen suikers, marketing trucs en meer. Gezellig met vriendinnen, familie of ter voorbereiding van een gezonde leefstijl of detox kuur!In tijd van 1,5 uur maken we een rondje in de Albert Heijn in Epe. Van groenten, fruit, tot snacks, vlees en zuivel en alles wat daar tussen zit. Als detoxcoach leer ik je etiketten lezen, ik vertel je over de effecten van voeding, marketing trucs en laat je zien welke ándere gezondere keuzes je kan maken. Er is veel misleiding op etiketten! Zo vaak hoor ik van cliënten dat ze in de overtuiging zijn dat producten suikervrij zijn, of vrij van vet, of zelfs gezond. Helaas blijkt dat negen van de tien keer niet het geval. Met alle frustraties van dien.

Boek nu met 20% korting!

20% korting op supermarktsafari in samenwerking met sportschool Fitnesscentrum Epe. Leer etiketten lezen en marketing trucs van detoxcoach Nico van RossumBij I Love Detox hoort bewegen en sporten bij een gezonde leefstijl. Daarbij denk ik niet alleen aan het hangen in de gewichten om een “killerbody” te krijgen. Fitnesscentrum Epe sluit daar wat mij betreft bij aan door ook wandel- en fietstochten en yoga aan te bieden.

Nu zij 30 jaar bestaan op hun huidige locatie in Epe, vonden we het een mooie tijd voor een aanbieding.

Normaal is een supermarktsafari van 1,5 uur privé  €97,50 , of  €25 p.p. met zijn vieren. Nu kost het €20 p.p!

Wanneer je nu boekt is de safari €20 plús gratis recepten boekje met suikervrije recepten. Samen in een groepje van 4 personen zal ik jullie 1,5 uur rondleiden door de schappen van Albert Heijn te Epe. Het wordt een gezellig uitje waarbij je al je voedingsvragen mag stellen!

Boeken?

Korting op supermarktsafari bij Albert Heijn in Epe? Boodschappencoach Nico van Rossum neem je graag mee in de jungle van de supermarkt. ook mogelijk in Zwolle Kampen Apeldoorn Zutphen Deventer Harderwijk Amersfoort Apeldoorn MeppelGa ook mee met 20% korting op supermarktsafari! Je kan kiezen uit onderstaande data. De locatie is Albert Heijn, Sint Martinusplein 8 te Epe.

 • 24 oktober 2016, 18.30 uur
 • 9 januari 2017, 10.30 uur

Deelname kan alleen als je je van te voren aanmeldt en als je lid bent van Fitnesscentrum Epe.  Stuur een mail via het contactformulier en geef aan welke datum je schikt. Bij 4 personen is de groep vol dus wees er snel bij. Bellen kan natuurlijk ook, op telefoon 0611396662. Tot ziens in de supermarkt!

2 thoughts on “20% korting op supermarktsafari Fitnesscentrum Epe

  1. Hoi Annie,

   Een safari is ook ontzettend leuk om te doen en heel leerzaam. Waar woon je?
   We kunnen een supermarkt safari doen bij jou in de buurt bij een supermarkt die jij wilt.
   Ik stuur je een persoonlijk bericht, lijkt me leuk samen op stap te gaan!

   Groetjes Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *