Detox 2016, love the new you!

I Love Detox love the new you 2016. Detox kuur thuis met professionele begeleiding en voeding!

Start het nieuwe jaar fit en gezond: detox 2016! 

Ah, de feestdagen staan bijna voor de deur. Heb je nog gezellige plannen? Ga je koken of laat je je lekker verwennen? Of geef je niet zoveel om het verplichte nummertje elk jaar 😉

I Love Detox goede voornemens? Detox kuur thuis met begeleiding en pure voeding!Al ben ik detoxcoach, ik kijk uit naar al het lekkere eten en drinken met de feestdagen. Ik ben wat dat betreft echt een Bourgondiër, ik houd van gezellige etentjes en een glas goede wijn. Eet ik dan alleen super verantwoord? In het dagelijks leven zoveel mogelijk, bij sociale gelegenheden weet ik waar ik de touwtjes wil laten vieren. En dat is pas écht genieten!

Dit noem ik de 80-20 regel. 80% eet ik de detox way of life, 20% eet ik andere producten, vaak ingegeven door sociale activiteiten. Fijn aan deze regel: er komt geen discipline aan te pas en je bent niet steeds teleurgesteld of boos op jezelf.

Gezond eten geeft veel vreugde, en af en toe een biertje in de kroeg ook. Niks cheat day ( klinkt zo negatief!), gewoon aardig zijn voor jezelf. Dat gun ik jou ook!

Hoe dat zo is gekomen?

Door 4 jaar geleden met een detox kuur te zijn gestart. Daar heb ik geleerd wat er werkelijk in ons geproduceerde voedsel zit. Van giffen tot antibiotica tot dierenleed. Doordat ik in 4 weken tijd daar van ben afgekickt voelde ik me schoner, zelfverzekerder, helder van geest en was ik afgevallen. En neem van mij aan, als je weet wat er allemaal in geproduceerd eten zit, wil je niet meer zo snel terug… Detox verandert je kijk op voeding, letterlijk!

Detox 2016?

I Love Detox start een gezond begin van het nieuwe jaar: detox 2016 en ontgiften met pure voeding, thuis en met professionele begeleiding.Hoe ziet een detox kuur er dan uit?  3, 4 of 5 weken ga je puur eten. Geen sapkuur dus, maar detox met voeding! Voordat je daar aan begint heb je eerst kennis nodig van voeding, daarom neem ik je mee op supermarktsafari. En wat laat je staan deze detox weken? Granen, koemelkproducten, geraffineerde suiker, vlees, zoetstoffen, cafeïne, alcohol, witte rijst, pasta en voorverpakte, bewerkte producten.

Ho stop, dat is zeker geen drama! Er zijn juist zoveel smakelijke gerechten mogelijk met alleen puur, onbewerkt voedsel.

Zaden, noten, fruit en groente natuurlijk, bruine rijst, vis, en geitenzuivel. We zijn het naar mijn idee een beetje verleerd, echt koken. Ik neem je graag mee in het plezier van boodschappen doen, koken en goed voor jezelf zorgen. Geen fratsen dus ;). Maar jíj gaat het doen. Geen voorgekauwde maaltijdplannen dus. Als je gezond eten je eigen maakt, kan je na de kuur gewoon zelf door!

Waar wacht je op?

Je zult zien dat na je detox kuur je lekker in je vel zit! En tja dat lijkt mij weer een heerlijke start van 2016.  Dus kies je net als ik om heerlijk te genieten van de feestdagen en lekker gezond 2016 in te gaan? Op naar detox 2016, lekker thuis, met professionele begeleiding en puur eten. Je bent welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik zie je graag aan de keukentafel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *