Detox je huid – Adina Grigore Boekreview

Boek review Detox je huid Adina Grigore Jouw natuurlijke gods voor een zuivere rustige en blije huid

Detox je huid van Adina Grigore, ” jouw natuurlijke gids voor een zuivere, rustige en blije huid”.  Wat mij betreft één van de onmisbare boeken voor tijdens je detox kuur. En wat een plezier heb ik gehad tijdens het lezen van dit grappige, informatieve boekje. Ik zal je eens meenemen in een boekreview van Detox je huid!

Je geweldige huid

Detox je huid, Adina Grigore, boekreview.. Hoe kan je tijdens een detox kuur goed voor je huid zorgen?Droge of vette huid, puistjes en onzuiverheden, rimpels…
Veel vrouwen zijn op zoek naar de heilige graal wat betreft huidverzorgingsproducten, want “we” willen niets liever dan een zuivere, egale huid. We smeren ons vol met producten en geloven in elk nieuw wondermiddel dat op de markt komt. Ik was gevoelig voor deze reclame, herken je dat? Hoe kan het zijn dat ik het geloof in mijn eigen herstellend vermogen van mijn huid ben kwijt geraakt? Mijn gezonde leefstijl heeft een enorm goede invloed gehad, maar verder, hoe kon ik nog beter voor mijn huid zorgen?

Detox je huid

Boek review Detox je huid Adina Grigore Jouw natuurlijke gods voor een zuivere rustige en blije huidAdina Grigori vertelt op een luchtige grappige manier eerst over haar eigen zoektocht naar de juiste middelen voor haar onzuivere, probleemhuid. Vandaar uit is ze begonnen met natuurlijke verzorging. Hup aan de kant met de chemische troep! Enerzijds door gezond te eten. Eigelijk gewoon a la detox, zonder suiker, e-nummers, zuivel, vlees en tarwe! Verder is ze met mindfullness aan de slag gegaan, stressvermindering! En ze is zelf haar shampoo, creme’s en maskers gaan maken. Het boek beschrijft deze reis op een luchtige informatieve manier. Veel voorbeelden, recepten en nieuwe informatie over de werking van je huid en darmen. Ik had het boek binnen 2 dagen uit!

Ben jij je er bewust van dat je vaak je huid vol smeert zonder dat je de ingrediënten weet? En dat die ingrediënten misschien wel een van de oorzaken zijn van je droge huid, eczeem, verminderde vruchtbaarheid, astma of een verstoorde hormoonhuishouding? Termen als ” natuurlijk”, “hypoallergeen” “anti-age” zijn marketing kreten! Alles wat in je huid- en haarverzorging producten zit trekt in je huid en komt in je bloedbaan. Wil je producten uit een laboratorium op je huid smeren of natuurlijke ingrediënten? Denk aan lijnzaadolie, avocado, havermout, olijfolie en kokosolie. Ik ben om en ben met haar DIY ( Do it Yourself) recepten aan de slag gegaan. Ik zal een paar delen met je op de site.

Wat raadt Adina aan voor een SKIN DETOX

  • Detox je huid met natuurlijke ingrediënten zoals jojobaolie, olijfolie en kokosolie. Adinda Grigori neemt je in haar boek mee in de wereld va gezonde voeding en verzorgingEet gezond, drink veel water, slaap voldoende.
  • Laat je huid afkicken van alle producten die je gebruikt.
  • Maak je eigen huidverzorgingsproducten; gewoon met ingrediënten uit je keuken.

Ik ben weg van dit boek en vind het onmisbaar voor tijdens je detox kuur! Immers, tijdens een detox kuur wil je niet alleen stralen van binnen, ook van buiten. Dat doe je deels door voedzaam te gaan eten, maar ook door alle chemische rommel uit te bannen. Het boek Detox je huid van Adina Grigore is voor €20,99 te koop.

M’n eerste voedende natuurlijk moisturizer staat online en is werkelijk goddelijk voor mn huidje, DIY!

Photo credit barbies: Anderson’s All-Purpose via Interior Design / CC BY-NC-SA

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *