I Love Detox Detoxcoach Nico van Rossum detox kuurHerken je jezelf in één of meer van de volgende ongemakken?

 • Gezond of suikervrij willen eten, maar niet weten waar te beginnen
 • Lusteloos of vermoeid
 • Hormonale schommelingen
 • Overgewicht
 • Onrustige of opgezette buik
 • Irritaties
 • Energie schommelingen
 • Eczeem
 • Slapeloosheid
 • Verminderde focus
 • Onrustige huid

Rust in je lijf, tijd voor jezelf!

Een detox kuur bij detoxcoach Nico van Rossum. Jouw hulp bij afvallen, een detox programma thuis of weer lekker fris in je vel zitten!Een begeleide detox kuur van 30 dagen kan deze symptomen verminderen of zelfs laten verdwijnen. Ná de detox kuur heb je een stralende huid, minder mist in je hoofd, heb je meer energie, ben je fit,  je proeft en ruikt beter en je bent afgevallen.

En dat zie je, dat voel je en dat geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen, vreugde en levenskracht. En dat kicken gevoel van doorzettingsvermogen en resultaat kan jij óók gaan ervaren!

Als detoxcoach geloof ik in een aanpassing van je leefstijl in plaats van een kort voorgeschreven dieet. Je lijf geeft zulke mooie signalen af, we zijn een beetje verleerd hoe we die kunnen ontcijferen! Hoe je dat doet? Ik geef je persoonlijke begeleiding, thuis en in de supermarkt en inzicht in de effecten van voeding.

Je gaat daardoor direct zélf andere keuzes maken in boodschappen, verzorging en ontspanning in plaats van kant en klare lijstjes te volgen. Als detoxcoach help ik je graag verder, ik weet hoe moeilijk het is om in je eentje je leefstijl te veranderen in een druk, sociaal leven waarbij veel zaken je aandacht vragen!

Jouw resultaat na een detox kuur?

I Love detox

 • Je kent suikervrije, e-nummervrije, glutenvrije en vegetarische voeding;
 • Je weet de effecten van voedings- en verzorgingsmiddelen;
 • Je hebt inzicht in en effecten van jouw voedingspatroon;
 • Je kan etiketten ontrafelen;
 • Je doet bewust inkopen bij de supermarkt;
 • Je hebt balans gekregen in slaap, ontspanning en beweging;
 • Je weet hoe je gezond en lekker uit eten gaat;
 • Je bent verantwoord afgevallen of aankomen.

Je gaat genieten van voeding om je lijf te ontlasten, te voeden en je lever te ondersteunen in het ontgiften: onbewerkt, suikervrij, vezelrijk en vol voedingsstoffen! Zie de overheerlijke en makkelijke recepten: geen straf om hier van te smullen 🙂

Al vanaf €100! Check de tarieven 👉

Wendy (39 jaar):
Vlak voor de zomervakantie ben ik begonnen met een detoxkuur van een maand onder begeleiding van Nico.
Vorig jaar volgende een burn out op een zwaar jaar vol verdriet en stress. Ik krabbelde langzaam weer op maar merkte dat ik niet meer op mijn oude energieniveau kwam, dat het leven met mijn 2 zoontjes daardoor erg pittig was en ik ‘s avonds vaak doodmoe mijn bed inrolde en ‘s ochtends weer net zo op stond.
Ik kwam op de site van I Love Detox terecht toen ik weer eens zat te googelen op wat mij nu toch zou kunnen helpen want ik vind het leven gewoon te kostbaar om zo door te modderen. Zo kan het niet bedoeld zijn en ik voelde aan alles; er is meer uit te halen!
De site was een feest van herkenning en een visie/aanpak die me direct aansprak. Ik heb contact opgenomen met Nico en een fijn en open gesprek volgde.
Ik ging een voedingsdagboek bij houden en ze had nog veel meer vragen om een goed beeld te krijgen van mijn leefpatroon, gewoontes, ongemakken etc. 
Daarna volgde een afspraak (zo leuk! 😊) met zoveel waardevolle tips waarmee ook rekening werd gehouden met mijn huidige eet/leefpatroon. 
Ik ben anders gaan eten, heb geen honger gehad en vond het heerlijk om nieuwe recepten te proberen. 
Lang in de keuken staan en tig ingrediënten aanschaffen om iets detox-proofs te maken is niet nodig, daar was ik in het begin even bang voor, want dat lukt me gewoon niet altijd. Maar dat hoeft dus niet! De eenvoud van de gerechten, de pure smaak en de variatie die je erin kunt aanbrengen heeft me zo verrast!
En natuurlijk kun je het zo ‘gek’ maken als je zelf wilt, de site van Nico barst van de recepten, tips en wat ook belangrijk is; ze kijkt naar de juiste mindset, coacht ook daarin. 
Voor mij erg fijn; want mijn doel was behalve meer energie krijgen, ook lichaam en geest meer in balans.
Ook wilde ik geen dieet maar een gezonde levensstijl. Mijn hoofd voelt meer helder, ik slaap beter, ben wat strakker geworden en iets afgevallen, heb vrijwel geen hoofdpijn meer en heb weer energie om de dingen te doen die ik leuk vind, hoe heerlijk is dat?!

Coaching op persoonlijke ontwikkeling:  Naast detoxcoach, coach ik ook op mentaal en emotioneel vlak.  Wil je loskomen van belastende patronen in jezelf, emotionele gedachten of moeizame relaties dan kunnen coachingssessies een uitkomst bieden. Deze coaching kan los, maar ook naast een detox kuur worden ingezet. Ik coach op het gebied van zelfbeeld, relaties, werk of persoonlijk leiderschap. Meer informatie op www.nicovanrossum.nl. Voel je vrij mij te benaderen. Ik ben aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix opleidingen en de beroepsvereniging NOBCO.

One thought on “Detox kuur

 1. Wil jij je huidige eetpatroon veranderen waarin jij veel suikers en zout consumeert.
  Ga dan voor deze 30 dagen Detoxkuur. Echt waar, het gaat jou helpen!
  Heb je hulp nodig, doe het dan met begeleiding van Nico.
  De Detoxkuur met de professionele begeleiding van Nico heeft mij heel veel geholpen naar een goed en gezond eetpatroon.
  Ik ben er heel gelukkig mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *