I Love Detox Detoxcoach Nico van Rossum detox kuurHerken je jezelf in één of meer van de volgende ongemakken en ben je er klaar voor daar mee af te rekenen?

 • Gezond of suikervrij willen eten, maar niet weten waar te beginnen
 • Lusteloos of vermoeid
 • Hormonale schommelingen
 • Overgewicht
 • Onrustige of opgezette buik
 • Irritaties
 • Energie schommelingen
 • Eczeem
 • Slapeloosheid
 • Verminderde focus
 • Onrustige huid

Rust in je lijf, tijd voor jezelf, kies voor een 30-daagse detox kuur!

Een detox kuur bij detoxcoach Nico van Rossum. Jouw hulp bij afvallen, een detox programma thuis of weer lekker fris in je vel zitten!Een begeleide detox kuur van 30 dagen met een persoonlijke detox coach kan deze symptomen verminderen. Of zelfs laten verdwijnen! Ná de detox kuur heb je een stralende huid, je bent scherp van geest, je ervaart meer energie, ben je fit,  je proeft en ruikt beter én je bent afgevallen.

En dat zie je, dat voel je en dat geeft een enorme boost aan zelfvertrouwen, vreugde en levenskracht. En dat kicken gevoel van doorzettingsvermogen en resultaat kan jij óók gaan ervaren!

Als geschoold orthomoleculair detoxcoach geloof ik in een aanpassing van je leefstijl in plaats van een kort voorgeschreven dieet.  Ik geef je persoonlijke begeleiding, thuis en in de supermarkt en inzicht in de effecten van voeding. Je gaat daardoor direct zélf andere keuzes maken in boodschappen, verzorging en ontspanning in plaats van kant en klare lijstjes te volgen. Ik weet hoe moeilijk het is om in je eentje je leefstijl te veranderen in een druk, sociaal leven waarbij veel zaken je aandacht vragen! En hoe fijn is het dat je dan een stok achter de deur hebt 😉

Jouw resultaat na een detox kuur?

Detoxcoach Nico van Rossum voor een gezond gewicht, detox recepten, detox tips en een stok achter de deur in je detox kuur thuis!
Op naar een detox kuur thuis!
 • Je bent verantwoord afgevallen of aangekomen;
 • Je voelt je super energiek en en zit lekker in je vel;
 • Je kunt etiketten ontrafelen;
 • Je doet bewust inkopen bij de supermarkt;
 • Je hebt balans gekregen in slaap, ontspanning en beweging;
 • Je weet hoe je gezond en lekker uit eten gaat!

Je gaat genieten van voeding om je lijf te ontlasten, te voeden en je lever te ondersteunen in het ontgiften: onbewerkt, suikervrij, vezelrijk en vol voedingsstoffen! Zie de overheerlijke en makkelijke recepten: geen straf om hier van te smullen 🙂

Al vanaf €100! Check de tarieven

Benieuwd naar de ervaringen van stoere detox ladies die je voor gingen? Lees hier de detox ervaringen.

Coaching op persoonlijke ontwikkeling:  Naast detoxcoach, werk ik ook als bun-out coach en coach op het vlak van werk-drive balans.  Wil je loskomen van belastende patronen in jezelf, emotionele gedachten of moeizame relaties dan kunnen coachingssessies een uitkomst bieden. Deze coaching kan los, maar ook naast een detox kuur worden ingezet. Ik coach op het gebied van zelfbeeld, stress en burn-out, werk of persoonlijk leiderschap. Meer informatie op www.nicovanrossum.nl. Voel je vrij mij te benaderen. Ik ben aangesloten bij de Ethische Code van Phoenix opleidingen en de beroepsvereniging NOBCO.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

5 thoughts on “Detox kuur

  1. Beste Conja,

   Dank voor je bericht. Bedoel je hoeveel je mag op een dag? Of hoeveel fruit, groenten en/ of kruiden je kan toevoegen zodat het lekker smaakt? Je kan het in ieder geval de hele dag door drinken.

   Wat betreft dosering van de ingrediënten, je hoeft niet heel veel toe te voegen aan het water. Want als je het water een paar uur of een nachtje laat staan in de koelkast geeft zelfs een beetje ingrediënten al een geweldige smaak aan het water. De verhouding water en ingrediënten speelt ook mee. Heb je een half literflesje water dan is een schijfje citroen en twee schijfjes komkommer al een heerlijke verfrissende dorstlesser.

   Succes met probeer en vooral drink smakelijk! Groeten, Nico

 1. Wil jij je huidige eetpatroon veranderen waarin jij veel suikers en zout consumeert.
  Ga dan voor deze 30 dagen Detoxkuur. Echt waar, het gaat jou helpen!
  Heb je hulp nodig, doe het dan met begeleiding van Nico.
  De Detoxkuur met de professionele begeleiding van Nico heeft mij heel veel geholpen naar een goed en gezond eetpatroon.
  Ik ben er heel gelukkig mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *