Detox Supermarktsafari

Supermarktsafari met boodschappencoach Nico van Rossum. Ideaal in een detox kuur of met vriendinnen. Albert Heijn XL Aldi Lidl of natuurvoedingswinkel. Provincie Gelderland Overijssel. Of een detox supermarktsafari in Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Amersfoort, Utrecht, Harderwijk, Epe, Arnhem, Meppel, Assen.

Een gezonde leefstijl klinkt misschien makkelijk. Gewoon andere inkoop keuzes maken toch? Helaas, laat dat gewoon maar weg. Boodschappen doen vraagt om zorgvuldigheid, want in de supermarkt begint jouw gezonde keuze en door de misleiding van marketing zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een supermarktsafari geeft jou inzicht in die kleine lettertjes, ingrediëntenlijsten en marketing trucs en maakt je bewust van de effecten van voeding. Ik geef je als boodschappencoach graag een kijkje in supermarktland en de heerlijke alternatieven die er zeker zijn!

Simone ( 43 jaar, Utrecht) “Ik vond de supermarktsafari erg leerzaam. Op een leuke manier heb ik veel over voeding geleerd, dank!

Supermarktsafari

Na een supermarktsafari weet je alles van:

  • Light producten
  • E-nummers
  • Verborgen suikers
  • Pesticiden
  • Verpakkingsmateriaal
  • Marketing trucs
  • Vetten
  • Alternatieven

Supermarktsafari met Detoxcoach Nico van Rossum. Leer over enummers, verborgen suikers, marketing trucs en meer. Gezellig met vriendinnen, familie of ter voorbereiding van een gezonde leefstijl of detox kuur!In tijd van 1,5 uur maken we een rondje in de supermarkt. Van groenten, fruit, tot snacks, vlees en zuivel en alles wat daar tussen zit. Als detoxcoach leer je etiketten lezen, ik vertel je over de effecten van voeding, marketing trucs en laat je zien welke ándere gezondere keuzes je kan maken. Er is veel misleiding op etiketten! Zo vaak hoor ik van cliënten dat ze in de overtuiging zijn dat producten suikervrij zijn, of vrij van vet, of zelfs gezond. Helaas blijkt dat negen van de tien keer niet het geval. Met alle frustraties van dien.

We kunnen er voor kiezen om naar jouw eigen supermarkt te gaan, naar een Albert Heijn XL , Aldi en/ of de natuurvoedingswinkel.

Marieke (24 jaar, Apeldoorn) “Een echte eyeopener de supermarktsafari. Ik ben blij dat ik nu alternatieven heb gevonden en weet wat echt suikervrij eten is.”

Voor wie is de supermarktsafari geschikt?

Supermarktsafari met Detoxcoach Nico van Rossum. Ideaal voor een detoxkuur of gezellig met vriendinnen. Locatie Albert Heijn XL of de natuurvoedingswinkel. Provincie Utrecht Gelderland Overijssel.Een supermarktsafari is een absolute aanrader voor je detox kuur, wilt afvallen of als je wilt overstappen naar een gezonde leefstijl. Immers, als je start met je detox kuur of dieet wil je graag in één keer de juiste producten in huis halen en niet achteraf zien dat je bedonderd bent door de fabrikanten.

Een supermarktsafari is een gezellig uitje met vrienden of vriendinnen. Ik begeleid groepen tot max. 4 personen. Samen hoor je meer en het kan een manier zijn om elkaar te blijven motiveren tijdens een dieet, detox kuur of gezonde leefstijl.

Voor een supermarktsafari nemen we je specifieke vragen door zodat ik daar rekening mee kan houden. De kosten zijn €97,50 (ongeacht het aantal deelnemende personen) voor 1,5 uur inclusief mooi naslagwerk. Ik breng reiskosten in rekening wanneer we kiezen voor een supermarkt buiten Epe.

Sofie ( 42 jaar, De Meern) ” Samen met Nico een supermarktsafari gedaan. Het was erg leuk, verrassend en leerzaam. Je denkt dat je gezond eet maar na deze safari weet ik wel beter:-) Een echte aanrader!

Spreekt een supermarktsafari je aan en wil je het avontuur in de jungle van de supermarkt aangaan met een boodschappencoach? Wees welkom, je kan me benaderen voor je vragen of misschien vast een plekje reserveren!

BewarenBewaren

BewarenBewaren