Workshop verborgen suikers

Workshop verborgen suikers van detoxcoach Nico van Rossum bij I Love Detox, een aanrader! Leer over geschiedenis van suiker, verschillende namen, koolhydraten, vervangers en tips om etiketten te lezen. Ideaal als bedrijfsuitje of aanvulling op een overleg.

Suiker is een hot item de laatste tijd. Is het terecht dat er zoveel aandacht wordt geschonken aan het witte spul? Ik denk het wel. Wil je als bedrijf of vriendenclub meer weten over suikers in voeding, de effecten daarvan en de alternatieven? Dan kan een workshop over verborgen suikers veel bijbrengen!

Wat leer je tijdens een workshop verborgen suikers?

  • Geschiedenis van suikers
  • Eiwitten, vetten, koolhydraten
  • Soorten suiker
  • Gevolgen suikers
  • Natuurlijke en geraffineerde suikers
  • Light producten
  • Marketing trucs
  • Etiketten lezen
  • Alternatieven
  • Van suikerrijk naar suikervrij, hoe doe je dat?

Workshop of lezing over verborgen suikers van detoxcoach Nico van Rossum. Leerzaam over verschillende namen van suikers, alternatieven en het minderen van suikerrijk eten. Voor bedrijven of bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.Suiker kennen we in verschillende vormen en we herkennen het vaak als we het zien. Chocolade, snoepjes en suikerklontjes zijn overduidelijk toch? Maar wat als je het niet herkent? Suiker heeft inmiddels meer dan 100 verschillende namen en fabrikanten weten je goed om de tuin te leiden! Ongemerkt of gemerkt kan dat allerlei gevolgen hebben in je dagelijkse functioneren of humeur.

De wereldgezondheidsorganisatie ( WHO) beveelt 25 gram suiker per dag aan. Dat is ongeveer 5 suikerklontjes. Hoe ziet een gemiddelde dag met voeding er uit en hoe kan je zorgen dat je je suiker inname verminderd? Misschien heb je al geprobeerd minder suiker te eten? Wist je waar te beginnen?

Als detoxcoach neem ik jullie mee in de wereld van verborgen suikers. Suikervrij inkopen doen en suikervrij eten is prima te doen (en lekker!) als je weet waar te beginnen.

Workshop verborgen suikers

De workshop verborgen suikers geef ik aan sportscholen, bedrijven, instanties of vrienden/ vriendinnen die focus willen hebben op gezondheid en vitaliteit. De workshop duurt 1,5 uur en kan op een locatie naar keuze worden uitgevoerd. Maximaal aantal deelnemers is 30 personen. In overleg kunnen suikervrije drankjes en snacks verzorgd worden. Ook kan naderhand een op maat gemaakt receptenboek worden overhandigd met 20 suikervrije overheerlijke recepten!

Kosten voor deze bijeenkomst worden in overleg bepaald aan de hand van jullie wensen. Voor meer informatie kan je mij bellen of mailen via het contactformulier.

Get Work heeft een lezing bijgewoond over suikervrije voeding en verborgen suikers te Heerde. Ze hebben veel geleerd over marketing trucs, suikervrij eten en boodschappen doen en etiketten lezen van detoxcoach Nico van Rossum, I Love Detox

“In het kader van ons vitaliteitsjaar vroegen we Nico om een presentatie te geven over verborgen suikers. Nico vertelde ons veel verrassende dingen over voeding. Onze medewekers zijn nu bewuster met voeding bezig en maken geregeld recepten uit het receptenboekje.”

 

Fitnesscentrum Epe, partner van detoxcoach Nico van Rossum“Nico heeft de workshop “Verborgen suikers” georganiseerd voor onze leden. Zij bedacht een aantal prikkelende stellingen en heeft die vormgegeven in een serie prachtige posters die online en offline verspreid zijn. Deze triggers hebben onze leden aan het denken gezet over gezonde voeding en slechte suikers: de workshop was 2x volgeboekt. Door de prettige, toegankelijke persoonlijkheid van Nico, haar vakkennis en haar enthousiasme zijn wij steeds meer nieuwe samenwerkingsvormen aan het verkennen.”