Detox water met grapefruit en rozemarijn

Detox water recept met grapefruit en rozemarijn. Lekker fris fruitwater met een smaakje, ideaal om mee te nemen of als fruitwater op je werk

Detox water met grapefruit en rozemarijn, wat een krachtig, gezond drankje! Detox water is niets anders dan water met een smaakje, zonder toegevoegde suikers. Ik geniet er van onderweg, zodat ik niet het saaie water steeds hoef te drinken. Laatst hoorde ik een vriendinnetje die het gaf aan haar kinderen in plaats van de zoete frisdrankjes. Ook als je wilt afvallen, sporten of als je een gezonder voedingspatroon wilt, is dit fruitwater een mooie toevoeging. Dit detox water recept komt uit het boekje van Sonia Lucano, Detox Water. Ik heb er een recensie over geschreven.

Tips voor detox water:

  • Gebruik een glazen fles. Plastic flessen kunnen schadelijke stoffen bevatten, zeker als de fles in de zon staat kan het in het water terecht komen.
  • Maak je biologische groenten en fruit goed schoon voor je deze in het water doet.
  • Laat het detox water minstens 2 uur in de koelkast staan voor een optimale smaakbeleving.
  • Snijd de stukken groenten en fruit niet te klein, dan behouden ze hun voedingswaarde.
  • Gebruik de fles met inhoud meerdere keren per dag.

Ingrediënten Detox water met grapefruit en rozemarijn

  • halve roze grapefruit
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 400 ml water
  • ijsklontjes

Bereiden Detox water met grapefruit en rozemarijn

Detox water recept met grapefruit en rozemarijn. Lekker fris fruitwater met een smaakje, ideaal om mee te nemen, als fruitwater op je werk, tijdens een barbecue of kinderfeestje.Borstel de grapefruit schoon onder de kraan. Was het takje rozemarijn. Snijd de grapefruit in plakken en leg deze op de bodem van de fles. Voeg de rozemarijn en de ijsklontjes in de fles en vul deze af met water. Sluit de fles en laat deze minimaal 2 uur in de koelkast staan. Een nacht in de koelkast geeft het fruitwater een optimale smaak!

Heb je de smaak te pakken? Wat dacht je van dit recept voor detox water, met steranijs, meloen en aardbeien! Deze recepten komen uit het boekje Detox water, 30 heerlijk verfrissende recepten.

Detox water is een onderdeel van een detox kuur: lekker suikervrij genieten van heerlijke maaltijden. Is je doel een stralende huid, afvallen en suikervrij eten? Misschien is een detox kuur iets voor jou. Een intake is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *