Detox water met meloen aardbei en steranijs

Detox water recept met meloen aardbei en steranijs. Verfrissend fruitwater tijdens sport! Ideaal tijdens een detox kuur, dieet of afvallen.

Detox water met meloen aardbei en steranijs. Verfrissend tijdens sport, op je werk of op een zonnige dag in je tuintje! Ideaal tijdens een detox kuur, gezonde leefstijl of afvalkuur. Kortom, ik ben fan! Ken jij het al, detox water? Het is fruit, groenten, specerijen en kruiden die je aan je water toevoegt. Vervolgens laat je het water minimaal 2 uur in de koelkast staan en klaar is je fruitwater. Lekker suikervrij dus! Vorig jaar heb ik het voor het eerst gemaakt en ben ik aan de slag gegaan met verschillende smaakjes. Internet gaf me veel keuze. Een boekje heb ik inmiddels ook gevonden: Detox water, 30 recepten voor gezonde drankjes op basis van water. Bij deze deel ik een recept uit dit leuke boek. Laat die lente en zomerzon maar komen!

Ingrediënten Detox water met meloen aardbei en steranijs

  • 5 aardbeien, in halven
  • kwart cantaloupe meloen in blokjes
  • 2 sterren steranijs
  • 400 ml. water
  • handje ijsklontjes
  • glazen pot van 500 ml.

Bereiden Detox water met meloen aardbei en steranijs

Detox water recept met meloen aardbei en steranijs. Verfrissend fruitwater tijdens sport! Makkelijk en gezond alternatief tijdens een detox kuur, dieet of afvalkuur.Was de aardbeien en snijd ze in tweeën. Verwijder de schil en de pitjes van de meloen en snijd deze in stukken. Leg de meloen en aardbei in de pot. Voeg de ijsklontjes toe en de steranijs en vul de pot met water tot de bovenrand. Sluit de pot en zet deze een nacht in de koelkast. De volgende dag heb je heerlijk fruitwater! Gebruik een rietje om er uit te drinken of giet in een glaasje zodat er lekker een stukje aardbei mee komt 😉 Ik vul de pot meerdere keren per dag. Ben je op zoek naar inspiratie voor potten? Ik gebruik Kilner, deze zien er mooi uit en sluiten perfect af! Drink smakelijk and enjoy the sun!

Detox water is één van de onderdelen van een detox kuur. Wil jij een voedingsanalyse en weten op welke punten jij gezonder kan leven of afvallen om weer lekker fris in je vel te zitten voor de zomer? Een gratis intake is zo gepland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *