Detox zomersnack met watermeloen!

Detox zomer snackL Watermeloen pizza! Makkelijk om te maken, enig voor de kinderen en verfrissend als toetje of middagsnack met het warme weer. Makkelijk te maken met bijvoorbeeld feta, zomerfruit of munt.

Detox zomersnack met watermeloen: de watermeloen pizza!

Het is zomer, de zon schijnt, de tijd van zomerfruit is weer aangebroken. En hoe leuk is het om op een warme dag een gezonde detox zomersnack met watermeloen te serveren: de WATERMELOEN PIZZA! Een heerlijk verfrissende snack, nagerecht bij een barbecue of traktatie voor kinderen op school. Eenvoudig te maken en de variatie is eindeloos.

Recept voor Detox zomersnack met meloen. Makkelijk detox recept voor in een detoxkuur of gezonde leefstijl. Deze watermeloenpizza is makkelijk te maken en heerlijk als snack, toetje of als traktatie voor de kindjes. Beleg de watermeloen pizza met kokos, zomerfruit, feta, munt... Ingrediënten detox zomersnack met watermeloen

  • Watermeloen, in punten van ongeveer 2 centimeter dik
  • Gele kiwi, in dunne plakjes
  • Aardbeien, in plakjes
  • Muntblaadjes, geknipt in fijne reepjes
  • Kokosrasp

Detox recept voor een detox zomersnack met meloen! De watermeloen pizza is zo verfrissend als middag snack, bij de barbecue, als toetjes, nagerecht of tijdens een kinderfeestje. Makkelijk te maken en prima in een detox kuur of gezonde leefwijze. Beleg bijvoorbeeld de watermeloen pizza met zomerfruit, munt, feta of munt!Bereiding detox zomersnack met watermeloen

Snijd de watermeloen in punten en maak de punten op met de stukjes aardbei en kiwi. Strooi vervolgens de muntblaadjes en de kokosrasp over de punten. Hoeveelheid naar eigen wens.

Op zoek naar lekkere en gezonde variatie? Denk eens aan toppings met blauwe bessen, feta, ham, geitenyoghurt, banaan, druiven of bramen… Net wat je lekker vindt. Ik ben benieuwd naar jouw creatie van de watermeloen pizza. Hartig of toch zoet?

detox zomersnack met watermeloenLeuk om met de kindjes te maken, lekker bij de BBQ of om als traktatie uit te delen op school of tijdens een kinderpartijtje!  Happy sunny day!

Detox is geen afzien. Het is afkicken van je bestaande eetpatroon en het starten met een voedzame leefstijl. Ben jij er klaar voor? Kijk HIER eens voor de ins en outs van een detox kuur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *