wat is detox bij I Love Detox? Gezonde voeding, verse sap, pure verzorging en een persoonlijk coachprogramma is een manier om weer in balans te komen met lichaam en geest.Detox door de jaren heen

Wat is detox? I Love detox helpt je graag op pad met recepten, informatie, coaching en een detox kuur!Ontgiften, vasten, wordt al eeuwen gedaan voor het zuiveren van lichaam en geest. Bij vasten eet of drink je niet of nauwelijks voor een bepaalde periode. In het Hindoeïsme bijvoorbeeld wordt gevast om geestelijk dichter bij de oerkracht te komen. Vasten in Islam geeft discipline, uithoudingsvermogen en zelfbeheersing.  In het Christendom gaat men uit van geestelijke groei. Ontgiften kent ook een medische achtergrond: het vasten voor een operatie of het afkicken van een verslaving. De natuurgeneeskunde ziet ontgiften als een manier je te zuiveren van giftstoffen en om je lijf te ontlasten. Ontgiftingstherapieën zijn bijvoorbeeld (sap) vasten ( bijvoorbeeld Jason Vale), darmspoeling, homeopathie of het aanpassen van je voedingspatroon. Daar sluit ik als detoxcoach graag bij aan!

Jouw lijf

Wat is detox nu eigenlijk? I Love Detox legt uit.Jouw nieren, darmen, lever en huid zijn fantastische organen om belastende stoffen in voeding, huidverzorging, straling van apparatuur, stress en vervuilde lucht kwijt te raken. De belasting is tegenwoordig helaas vele malen hoger dan de belastbaarheid. Teveel aan giftige stoffen en tekort aan anti oxidanten overbelast de lever. Ontgiften vertraagt en het verouderings- en aftakelingsproces versnelt met vervelende kwalen of zelfs ziekten tot gevolg. Ook het eten van zure voeding (o.a. witmeel, koffie), suiker, voedsel arm aan voedingsstoffen en overmatige stress en straling heeft een enorme impact op je gezondheid. Je ervaart de impact misschien niet (meer) bewust, maar herken je ze? Prikkelbaar, vermoeid, matte huid, hormonale schommelingen, candida, overgewicht of slapeloosheid zijn voorbeelden die je misschien kent? 

Wat is detox bij I Love Detox

Wat is detox?Word je bewust van wat we allemaal te verwerken krijgen! Ontzie je lichaam van belastende voeding tijdens een op maat gemaakte detox kuur. Geef je lichaam weer echte voeding en vaak val je nog af ook!

Door vallen en opstaan weet ik dat inmiddels dat een aanpassing  van je leefstijl veel meer oplevert dan symptoom bestrijding. ONTGIFT VAN JE OUDE VOEDINGSPATROON! Resultaat: mooie huid, meer energie, minder kilo’s, een fit lijf en de nodige zelfverzekerdheid.

Een detox kuur thuis met voeding onder begeleiding van een detoxcoach geeft langdurig resultaat omdat je direct bewust andere keuzes voor op je bord maakt. Hierin zie ik detox: je oude denk- en eetpatroon loslaten en een nieuw voedingspatroon starten!

Hoe dat verder in zijn werk gaat? Detox kuren ->