Digital Detox Challenge Januari 2018

Digital Detox Challenge 2018.Een week offline voor meer rust en ruimte

In m’n eentje afkicken van social media en m’n telefoongebruik leek me best pittig. Waarom niet met meer mensen tegelijk een adempauze nemen? Zo is het idee ontstaan van de Digital Detox Challenge 15 tot en met 21 januari 2018. Even een weekje OFF-line. Doe je mee?

Schijnwereld

Digital Detox Challenge januari 2018. Disconnect to reconnectSoms ben ik me er niet eens van bewust als ik voor de zoveelste keer op mijn telefoon druk hoe laat het is. Of dat ik toch even nog een spelletje wil spelen. Het gaat vooral om dat “even”….  maar het is geen even, voor je het weet ben ik langer op het kastje bezig dan gepland. Herkenbaar? Begrijp me goed, ik heb het idee dat het allemaal véél intenser kan qua verslaving, maar voor mij is de maat nu vol! Ik ben het zat om mijn dagelijkse rondje social media te doen, in de wetenschap er niets te vinden. Boeiend op Instagram dat Syl een nieuw lingerie setje heeft ontworpen en er een kattenvideo is geplaatst door een vage vriend op Facebook. En het nieuws? Al die ellende? Het raakt me teveel!

Herken je iets van bovenstaande? Wat heb je te verliezen 🙂

Digital Detox Challenge 15 tot en met 21 januari 2018

Eerder heb ik 2 weken digital free geleefd en dat was werkelijk geweldig. Waarom?

 • Meer creativiteit en spontaniteit
 • Tijd om echt eens na te denken 😉
 • Minder stress om iets te missen
 • Meer energie
 • Gewoon veel meer in contact met mijzelf en m’n omgeving

Digital Detox Challenge 2018.Een week offline voor meer rust en ruimteDit is de 7 dagen challenge:

 • Geen privé emails lezen of versturen
 • Niet sms’en of appen
 • Geen gebruik van apps
 • Journaal/ nieuws, nu even niet
 • Geen digital games
 • TV staat uit
 • Geen gebruik van (privé) laptop, tablet etc
 • Een telefoon is om te bellen and thats it!

Ok, het lijkt misschien easy en misschien is dat het ook voor je. Mooi! Maar het kan ook intens zijn, want je hebt zeeën van tijd over. Je kan je werkelijk stierlijk gaan vervelen of eenzaam voelen. Ga er maar door heen en kijk wat het oplevert. Het gratis e-boekje geeft je misschien wat bruikbare tips (vraag hier aan) of lees dit boek over de Digital Diet.

Ga je wel aan het werk en wil je ook een digital detox doen? Dan kan je natuurlijk voor jezelf bepalen tussen welke tijden je telefonisch bereikbaar bent en wanneer je je mail wilt lezen en beantwoorden. Maak daarin je eigen afweging!

Aanmelden Digital Detox Challenge

Doe mee, doe es gek haha. Je kan je aanmelden via het evenement op Facebook. Hoe tegenstrijdig ook 😉 een beetje company kan heel fijn zijn vóórafgaand aan de detox. En het doel is natuurlijk dat de “groep” geen leden meer heeft na 21 januari 2018.

Gratis e-boekje met 15 tips

Download het gratis e-boekje via I Love Detox met 15 tips voor een geslaagde digital detox of vraag m hier aan! Is het nu nog niet de tijd voor je? Geen probleem, een digital detox kan je zo plannen, al is het maar voor een weekend ♥️

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Digital Detox Challenge Januari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *