Zoek je begeleiding bij het afkicken van je mobile, tablet gebruik of apparatuur? Als digital detox coach help ik je verder!

Zoek jij een praktische coach die je handvatten geeft om te minderen met je smartphone-gebruik omdat je verzuipt in de digitale wereld? Wil je een challenge aangaan om eens een periode af te kicken van je apparatuur gebruik en heb je een stok achter de deur nodig? Wil je weer vrijheid ervaren en niet slaaf zijn van je mobieltje of Facebook maar je weet niet hoe?

Als Digital Detox Coach geef ik je doeltreffende coaching, handige tips en betrokkenheid in jouw digitale detox traject. Op naar 30 dagen Digital Detox!

Waarom 30 dagen Digital Detox?

Digital Detox Coach helpt je te minderen met je telefoongebruik en geeft je weer tijd voor wat echt belangrijk is.Gemiddeld controleert iemand 50 keer per dag (bron Moments) zijn telefoon en besteedt iemand 36 dagen per jaar aan het schrijven van e-mails. Onze digital verslaving is killing voor ons leefplezier en maakt jachtig, gestrest en ontevreden. Denk eens aan alle tijd die wegvliegt, is dit écht het leven waar jij voor kiest?

 • Neemt je je telefoon mee naar de keuken, het bed en de badkamer?
 • Ben je permanent moe of gestrest zonder duidelijke reden?
 • Slaap je slecht?
 • Verlies  je makkelijk de tijd uit het oog wanneer en hoe lang je online bent?
 • Wil je minder tijd besteden aan nutteloze posts op sociale media maar ben je bang om dingen te missen?
 • Verveel je je een ongeluk als je mobiel of tablet niet opgeladen is?

Disconnect to Reconnect! Wat levert een Digital Detox Coach jou op?

Meer productiviteit, focus, creativiteit en minder stress. En gewoon meer jij! Eigenlijk één grote opluchting en tijd voor dingen die er echt toe doen. Door de persoonlijke begeleiding en aandacht maak jij de stappen die nodig zijn om je doelen te halen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen als Digital Detox Coach en hoe je orde in de chaos kan scheppen? Neem contact op middels onderstaand formulier en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Nog niet toe aan een coach maar wil je wel tips? Lees hier mijn ervaring en vraag het gratis boekje met tips aan.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren

  BewarenBewaren