Ervaringen Detox Kuur

Testimonials en ervaringen met detox kuur thuis met een Detoxcoach van I Love DetoxEen detox kuur van 30 dagen bij I Love Detox is een praktische, volledige detox kuur met voeding en ontspanning die je thuis volgt. Makkelijk is het niet, je vaste eetpatroontjes veranderen en ontgiften kan soms wat geestelijke ongemakken geven in de eerste of tweede week. Het uiteindelijke resultaat is altijd verbluffend. De ene is blij met het afkicken van koffie, de ander is eindelijk die paar kilo kwijt en weer iemand anders weet nu hoe suikervrije voeding enorm veel energie kan geven. Hieronder enkele ervaringen van tevreden klanten. Dankbaar om hen te hebben mogen volgen in deze detox reis! Wil jij ook aan de slag? Check hier de mogelijkheden!

Ervaringen van enkele stoere detox ladies:

Ervaring Sandra ( 52 jaar) na 30 dagen detox kuur:

Goede ervaringen met een detox kuur thuis van I Love Detox met geschoolde orthomoleculaire detoxcoach

Wil jij je huidige eetpatroon veranderen waarin jij veel suikers en zout consumeert.
Ga dan voor deze 30 dagen Detoxkuur. Echt waar, het gaat jou helpen!

Heb je hulp nodig, doe het dan met begeleiding van Nico.

De Detoxkuur met de professionele begeleiding van Nico heeft mij heel veel geholpen naar een goed en gezond eetpatroon.

Ik ben er heel gelukkig mee!

Jolein ( 42 jaar), gedetoxed met het hele gezin, gaf aan na 2 weken:

Het ontbijt is de makkelijkste maaltijd, citroenwater/groentesap en na een drie kwartier yoghurt of rijstwafels bevalt goed en is lekker makkelijk mee te nemen naar het werk ook. In het weekend hebben we roerei gemaakt en boekweit pannenkoeken. Deze laatste waren even wennen, maar met geitenkaas erdoor een zeer vullend ontbijt. De kids proeven alles mee, maar de pannenkoeken vielen niet echt in de smaak…..

De lunch vergt toch ook wat voorbereiding. Op de dagen dat ik thuis ben, maak ik echt tijd om een lekkere salade te maken. Op mijn werk eet ik de rijstwafels vaak met zalm/pesto of humus/avocado, maar probeer ook salades mee te nemen. Het is allemaal even lekker, dus ook dit gaan we doorzetten! De grootste veranderingen die ik zelf tot nu toe merk zijn:

  • voldaan/verzadigd gevoel gedurende de dag
  • veel plezier bij het boodschappen doen en eten maken
  • geen opgeblazen gevoel meer
  • goede stoelgang (het ruikt ook minder)
  • minder humeurig :), ik heb ook meer geduld met de kinderen
  • algeheel rustiger gevoel
  • het scrubben van mijn lichaam en de wisseldouches zijn heerlijk iedere dag, dit blijf ik ook zeker doen
  • ik kijk op alle verpakkingen die ik koop in de winkel hoeveel suikers erin zitten!!

Ervaring Wendy (39 jaar) na 30 dagen detox kuur thuis:

Vlak voor de zomervakantie ben ik begonnen met een detoxkuur van een maand onder begeleiding van Nico.
Vorig jaar volgende een burn out op een zwaar jaar vol verdriet en stress. Ik krabbelde langzaam weer op maar merkte dat ik niet meer op mijn oude energieniveau kwam, dat het leven met mijn 2 zoontjes daardoor erg pittig was en ik ’s avonds vaak doodmoe mijn bed inrolde en ’s ochtends weer net zo op stond.
Testimonials en ervaringen met detox kuur thuis met een Detoxcoach van I Love DetoxIk kwam op de site van I Love Detox terecht toen ik weer eens zat te googelen op wat mij nu toch zou kunnen helpen want ik vind het leven gewoon te kostbaar om zo door te modderen. Zo kan het niet bedoeld zijn en ik voelde aan alles; er is meer uit te halen!
De site was een feest van herkenning en een visie/aanpak die me direct aansprak. Ik heb contact opgenomen met Nico en een fijn en open gesprek volgde.
Ik ging een voedingsdagboek bij houden en ze had nog veel meer vragen om een goed beeld te krijgen van mijn leefpatroon, gewoontes, ongemakken etc. 
Daarna volgde een afspraak (zo leuk! ?) met zoveel waardevolle tips waarmee ook rekening werd gehouden met mijn huidige eet/leefpatroon. 
Ik ben anders gaan eten, heb geen honger gehad en vond het heerlijk om nieuwe recepten te proberen. 
Lang in de keuken staan en tig ingrediënten aanschaffen om iets detox-proofs te maken is niet nodig, daar was ik in het begin even bang voor, want dat lukt me gewoon niet altijd. Maar dat hoeft dus niet! De eenvoud van de gerechten, de pure smaak en de variatie die je erin kunt aanbrengen heeft me zo verrast!
En natuurlijk kun je het zo ‘gek’ maken als je zelf wilt, de site van Nico barst van de recepten, tips en wat ook belangrijk is; ze kijkt naar de juiste mindset, coacht ook daarin. 
Voor mij erg fijn; want mijn doel was behalve meer energie krijgen, ook lichaam en geest meer in balans.
Ook wilde ik geen dieet maar een gezonde levensstijl. Mijn hoofd voelt meer helder, ik slaap beter, ben wat strakker geworden en iets afgevallen, heb vrijwel geen hoofdpijn meer en heb weer energie om de dingen te doen die ik leuk vind, hoe heerlijk is dat?!

Maaike (40) schrijft mij na een kuur:

Ik heb de 30 dagen Detox kuur Online net achter de rug. De eerste week verbaasde het me hoe heftig ik reageerde op de kuur. Ik dacht dat ik behoorlijk gezond at. Na een week ging alles bergopwaarts. Voelde me fitter, lichter en vooral stabieler. De meeste klachten die ik had zijn verdwenen, zoals elke nacht wakker worden rond een bepaalde tijd. Nooit gedacht dat dat aan mijn eetpatroon lag. Nico is tijdens de maand een goede steun geweest en bij elk gesprek werd er een balans opgemaakt. De kuur is me zo goed bevallen dat ik veel veranderingen door zet. De wisselwerking tussen mijn darmen en mijn hersenen is me meer dan duidelijk geworden. Dankjewel Nico!

Hebben deze ervaringen je aan het denken gezet en ben je benieuwd hoe een detox kuur voor jou kan werken? Of ben je benieuwd naar de kosten? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprekje, via Skype, bij je thuis of aan de telefoon. Mail me op nico@ilovedetox.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren