Groene smoothie met avocado gember en citroen

I Love Detox recept Groene smoothie met avocado gember en citroen. Heerlijk als ontbijt, lunch of tussendoortje in een detox kuur

Groene Smoothie: heerlijk als ontbijt en lunch. Voor onderweg en thuis!

Hoe belangrijk is jóuw start van de dag met een ontbijtje? Ik ben een ontbijt mens en kan me al verheugen op een lekker ontbijt de avond van tevoren. Sapjes en yoghurt met noten zijn mijn favoriet. Smoothies vond ik vaak te zoet, tot ik deze beauty van een groene smoothie ontdekte: zoet, hartig en een tikkie zuur. Door te experimenteren met wat left-overs is deze fluwelen dikke drank ontstaan. Groene smoothie met avocado gember en citroen. Lekker als ontbijt of lunch tijdens een detox kuur of in een gezonde leefstijl!

Detox recept groene smoothie met avocado, citroen en gember. Voedzaam, snel klaar en zo lekker tijdens een detox kuur of afvallen.Gezond? Yes! Avocado zit boordevol vezels, kalium en vitamine B. Laag in suiker en de vetten in de avocado zijn goed voor je hart en huid. Zeker met het zure van citroensap is het een ware voeding voor je huid van binnen uit: the GLOW effect! Ik raad aan één avocado per dag en deze smoothie is een mooie manier om deze dosis binnen te krijgen. Gember is ook een krachtige anti oxidant, ontstekingsremmer en zorgt voor een snelle opname van voedingsstoffen.

Hop, aan die blender voor een heerlijke groene smoothie met avocado gember en citroen!

Benodigdheden Groene smoothie met avocado gember en citroen

  • I Love Detox recept: Groene smoothie met avocado gember citroen. Makkelijk drinkontbijt of magere lunch tijdens je detox kuur.vruchtvlees van 1 avocado ( ongeveer 100 gram)
  • sap van 1 citroen
  • 1 eetlepel rauwe (!) honing
  • 100 milliliter water
  • vruchtvlees van 1 middelgrote mango ( ongeveer 150 gram)
  • 1 duimpje verse gember ( ongeveer 5 gram)
  • 1 eetlepel chia zaad
  • blender

Bereiden Groene smoothie met avocado gember en citroen

Voeg alle ingrediënten in de blender en mix tot alles vermalen is. Vind je de smoothie een te dikke brei? Je kan dan wat extra water toevoegen. Ik ben benieuwd hoe je deze bijzondere powerdrank vind smaken.

Ben je naast deze groene smoothie met avocado gember en citroen ook fan van andere groene dranken? Kijk hier eens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *