Het spirelli kookboek – Recensie

Inspiratie nodig voor de Veggetti, Spirelli of spiraalsnijder? Dit boek biedt uitkomst! I Love Detox Inspiratie!

Zoals jullie misschien inmiddels weten, ik ben fan van de Spirelli, Veggetti of ook spiraalsnijder genoemd. Wat een uitvinding! De Spirelli, spiraalsnijder of Veggetti is een soort puntenslijper waarmee je groenten in een handomdraai tot spaghettislierten, zoals courgetti, omtovert. Een gezond alternatief voor pasta dus! Omdat ik koken inmiddels in mijn hartje heb ingesloten, en ik regelmatig op zoek ben naar gezonde detox recepten struin ik internet vaak af naar nieuwe recepten of receptenboekjes. Zo kwam ik dit boekje tegen: Het spirelli kookboek.

Het spirelli kookboek – Orathay Souksisavanh & Vania Nikolcic

Inspiratie nodig voor de Veggetti, Spirelli of spiraalsnijder? Dit boek biedt uitkomst! I Love Detox Inspiratie!Het spirelli kookboek is een handzaam, vierkant én betaalbaar boekje met recepten voor de spirelli, ( of veggetti, spiraalsnijder) dunschiller, julliennesnijder en mandoline. Stuk voor stuk handige en bijna noodzakelijk keukengerei als je het mij vraagt. Het boekje gaat kort in op het gebruik van dit keukengerei en geeft vervolgens 34 recepten verdeeld over Groentehapjes, Salades en Hoofdgerechten. Mooie foto’s en duidelijke beschrijvingen van de gerechten. De gerechten zijn erg makkelijk te maken en voedzaam. Niet alle recepten die in het boekje staan zijn detox proof, maar met een beetje creativiteit kan je er gewoon detox recepten van maken…

Enkele voorbeelden van heerlijke gerechten uit Het spirelli kookboek

I Love Detox inspiratie: het spirelli kookboek. Ideaal voor de spirelli, veggetti, juliennesnijder of mandoline.Witlof met peer en roquefort, een prachtige makkelijke salade te bereiden met de juliennesnijder en mandoline. Om deze detoxproof te maken kan je in plaats van roquefort bijvoorbeeld zachte geitenkaas gebruiken. Snijboonspagetti met tomatensaus, de snijbonen worden gesneden met de mandoline en er staat een recept in van heerlijke eigengemaakte tomatensaus ( zonder de suiker en het zout ook een mooi detox recept!). Ik zou zeggen: laat je inspireren met dit kleine boekje!

Het spirelli kookboek is verkrijgbaar voor €6,95 en hier te bestellen: Het spirelli kookboek.

Wil je onder persoonlijk begeleiding pure en gezonde voeding ontdekken? Kijk eens bij de detox kuur, misschien iets voor jou?

2 thoughts on “Het spirelli kookboek – Recensie

  1. Dat klinkt erg aantrekkelijk met die Spirelli. Zeker straks weer met de lente in aantocht. De mandoline ken ik niet, maar misschien ook het proberen waard als ik weet hoe die er uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *