Bereik jouw gezonde en vitale leefstijl door een Detoxkuur bij I Love Detox. Als Detoxcoach begeleid Nico je naar een fit, gezond lijf én een frisse geest en ben je de nodige kilo's afgevallen

I Love Detox, ontgiften en detox. Detoxcoach van Utrecht, Arnhem, Amersfoort , Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Meppel tot ZwolleHi! Wat leuk dat je een kijkje neemt op I Love Detox. Goed zorgen betekent voor mij dat je door de juiste voeding, lichamelijke én geestelijke aandacht en rust optimaal functioneert en in je vel zit.  Ik heb ervaren dat de kwaliteit van je leven daardoor omhoog gaat, je zelfverzekerheid stijgt en je gewicht onder controle blijft. Deze ervaring wil ik graag met jou delen!

Herkenbaar? Vermoeiend en frustrerend om van dieet naar dieet te gaan en elke keer weer iets nieuws te verzinnen om “het ideale lijf” te krijgen? Ik dacht in snelle resultaten, niet aan een langdurig, blijvend gezond resultaat.  Vijf jaar geleden kwam ik in aanraking met het boek In 28 dagen van gifbelt tot tempel van Jacqueline van Lieshout. Ontgiften op basis van pure voeding, sappen en verzorging. Een verandering van leefstijl volgde.  Tot op de dag van vandaag blijf ik mijzelf met veel plezier voeden met nieuwe inzichten op het gebied van (mentale) voeding door opleiding, workshops en ervaring.

Opleiding en achtergrond

Nico van Rossum gecertificeerd Detoxcoach voor persoonlijke op maat gemaakte detox kuur. In omgeving Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, Epe, Arnhem.Nico, een afkorting? Nee, ik heet echt Nico 😉 Ik ben in alle rust op het platteland van Groningen opgegroeid. Er was thuis veel aandacht voor persoonlijke groei, natuur en (biologische ) voeding.

Mens  en psychologie loopt als een rode draad door mijn (werkende) leven. Net als lekker eten en een bourgondische leefstijl. Na HBO HRM gestudeerd te hebben ben ik aan de slag gegaan in de arbeidsbemiddeling, recruitment en consultancy. Na het volgen van verschillende opleidingen in voeding en professionele coaching is I Love Detox ontstaan. Meer informatie over werk en opleiding, zie linkedin.

Inmiddels heb ik het bruisende Utrecht ingeruild voor een heerlijk landelijk leven op de Veluwe met vriend en kat.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik stel scherpe vragen, heb alle geduld van de wereld, ken de valkuilen van jezelf voor de gek houden en heb een verregaande interesse en energie om je als detoxcoach bij te staan. Mijn kracht ligt in de combinatie kennis van voeding te combineren met coach technieken om je persoonlijke doelen te halen!

Ben je benieuwd welke stappen jíj kan maken op het gebied van voeding en verzorging? Een gratis kennismaking is zo gepland! Klik hier om een afspraak te maken, dan zie ik je graag aan de keukentafel. Benieuwd naar ervaringen van stoere detox ladies? Lees hier hun verhaal.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren