Tempel kookboek – heerlijke detox recepten!

Het tempel kookboek van Jacqueline van Lieshout, detoxcoach. Boek recensie van Nico van Rossum, detoxcoach. Inspiratie voor detox recepten tijdens je detox kuur, afvallen of dieet!Het kon uiteraard niet missen dat ik ook dit boek aanraad tijdens de detox kuur ( en daarna 😉 ) Het tempel kookboek van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. Gezond willen eten, afvallen of je lijf ontgiften is stap één. Het vervolgens doen is stap twee en ik kan je vertellen, je kan alle inspiratie gebruiken die er is tijdens een detox kuur! Gelukkig heeft Jacqueline een praktisch receptenboek gemaakt wat je door de detox kuur heen loodst.

Het tempel kookboek van jacqueline van Lieshout, super lekker en gezond blijven eten!

In deel 1 van het boek blikt detoxcoach Jacqueline van Lieshout terug op haar eerste detoxboek In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Ze benoemt hierin de voedingsmiddelen die in een detox kuur wel en niet genoten kunnen worden. Duidelijke taal, geen ellenlange verhalen en mooie foto’s. In deel 2 staan talloze detox recepten met de voedingsmiddelen die tijdens een kuur gebruikt kunnen worden. Elk detox recept uit dit boek is dus geschikt voor tijdens de detox kuur. En daarna natuurlijk, want de maaltijden zijn werkelijk heerlijk!

Het tempelkookboek van detoxcoach Jacqueline van Lieshout. I Love Detox geeft een kookboek recensie. Inspirerende detox recepten voor tijdens je detox kuur, afvallen of gezonde suikervrije dieet.De recepten zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: ronde rijst, salades en wraps, side dishes en spreads, sla sandwiches, drie maal geitenyoghurt, family diner en tot slot pieper puree. Wat een keuze, en wat een smaken. Wat dacht je van Gevulde aubergine met geitenkaas uit de oven ( zie plaatje). Courgette curry of aardappel puree met zelfgemaakt pesto en bosui. Ik ben blij met de eenvoud van de ingrediënten, geen zoektochten naar onbekende ingrediënten! Ze gaat ook in op detox voeding en het gebruik van sommige ingrediënten waardoor je net wat meer kennis krijgt. De recepten geven vaak een basis, zodat je zelf eindeloos kan variëren.

Alvast een lekker detox recept proberen? De sla sandwich met zalm en tzatziki is een easy peasy heerlijk detox recept! Het Tempel Kookboek van Jacqueline van Lieshout is hier te bestellen voor €22,99.

Wil jij afvallen, af van een opgeblazen buik of wil je meer energie? Een gratis kennismakingsgesprek met een professionele detoxcoach is zo gepland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *